Tufft beslut för studienarkomanen

Alltså, ursäkta min inaktivitet här på bloggen men så fort jag har mobilen i händerna går jag bara in på Taylor-appen och nördar mig och så försummas både bloggande, Facebook och Wordfeud och allt annat som jag annars brukar ägna mig åt regelbundet. Men nu känner jag att jag behöver komma med ett tillkännagivande. Jag har nämligen bestämt mig för att hoppa av / ta en paus från genuskursen. 
 
Ja, ni läste rätt - jag lägger ner pluggandet! Ett fruktansvärt svårt beslut som krävt både ingående funderingar och diskussioner med närstående för att komma fram till. Men den senaste månaden har studierna inte känts roliga eller givande överhuvudtaget utan bara betungande. Och jag är så himla trött och orkeslös hela tiden. Förmodligen är jag på väg att bli utbränd. Så...jag måste faktiskt börja varva ner lite nu, även om hela min inre Duktiga Flicka skriker i högan sky och kräver att jag ska härda ut. 
 
Jag har precis offentliggjort mitt beslut i kursens forum och sitter nu och ler och och lyssnar på Taylors "Getaway Car" på repeat på hög volym och känner mig så himla LÄTTAD... 
 
 
Men hörni, HELT utan studier tänker jag ändå inte vara. Jag har tackat ja till en liten kurs om Japan som kommer gå på kvartsfart nu under våren. Rent nöjespluggande, låg studietakt och bara på A-nivå. Genuskursen gick på halvfart och var på B-nivå, så det här blir rena semestern. Och det kan jag behöva, med tanke på att vi snart går in i högsäsongen på jobbet och befarar att den kommer bli ännu mer krävande än tidigare år. 
 
Det enda som skaver lite med att trots allt fortsätta plugga är att jag kommer spräcka min episka poängsiffra när jag får nästa betyg. Jag har nu exakt 555 avklarade högskolepoäng och med tanke på min fixering vid siffran 5 vore detta det perfekta tillfället att lägga ner pluggandet för gott. Men alltså...det kan jag bara inte.

Kommentarer

Tänker du skriva en kommentar?

Vad gullig du är! Jag blir jätteglad när jag får trevliga kommentarer.

Observera att alla kommentarer granskas innan publicering. Olämpliga kommentarer, såsom mobbning och spam, kommer inte att publiceras.Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback