Möte med nya Pride-familjen

Ikväll har jag varit på möte med nya Pride-familjen. Ångestmonstret började oja sig redan igår, för att under dagen idag börja skrika åt mig att stanna hemma. Jag visste ju att det skulle komma en massa nya människor som inte var med på förra mötet, och även de flesta som VAR med på förra mötet var ju nya bekantskaper för mig...så Ångestmonstret var i upprorsstämning. 
 
Bärsärkagången pågick en bra bit in på mötet och nådde sin absoluta kulmen under det vidriga momentet Presentationsrunda (som någon plötsligt kom på att vi borde ha en bit in på mötet - en synnerligen obehaglig idé). Jag knöt händerna, flackade med blicken, stirrade mest ner i bordet, darrade på rösten och svamlade och försökte få det hela överstökat så snabbt som möjligt. Så det blev väl ingen särskilt informativ eller inbjudande presentation av mig. Och självklart kunde jag inte fokusera på de andras presentationer heller - innan det blev min tur satt jag ju och övade på vad jag skulle säga och efteråt satt jag ju och överanalyserade allt som gått snett.
 
Men efter ett tag (mötet pågick i 2,5 timmar) kände jag hur jag började bli lite mer avslappnad...eller åtminstone lite mindre benägen att samla ihop mina saker och fly därifrån. Och jag yttrade mig flera gånger under mötet och åtog mig flera uppdrag. Det verkar vara så peppiga och engagerade människor med sunda värderingar och superbra idéer. Jag ser fram emot att lära känna dem bättre...även om jag inser att Ångestmonstret kommer göra vägen dit plågsam.
 
Nu ska vi i alla fall starta en arrangörsgrupp på Facebook. Så då kommer jag ju kunna memorera allas namn och ansikten och aktivistiska sammanhang i lugn och ro hemma vid min dator...för just nu är det mest ett virrvarr av information och intryck. En person som jag trodde att jag träffade för första gången ikväll hade jag visst träffat förut i Pride-sammanhang - våren 2012 gick hon och jag och satte upp regnbågshjärtan längs hela Drottninggatan. Herregud, jag måste börja TITTA mer på folk så att jag har någon chans att känna igen dem.
 
Nåväl. Jag hade en fin och bra känsla när jag gick därifrån efter mötet. Jag tror att årets festival kan bli helt fantastisk. Och jag tror att jag kommer finna mig väl tillrätta i den här gruppen så småningom, bara Ångestmonstret taggar ner lite. 
 
Och nu är jag jävligt trött så nu ska jag sova. Natti natti!

Kommentarer

Tänker du skriva en kommentar?

Vad gullig du är! Jag blir jätteglad när jag får trevliga kommentarer.

Observera att alla kommentarer granskas innan publicering. Olämpliga kommentarer, såsom mobbning och spam, kommer inte att publiceras.Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback