Big Reputation

 
Jag har haft den nya musikvideon på repeat hela dagen på jobbet. Måste ju göra min plikt som Swiftie och se till att drottningen slår YouTube-rekord. 😜 Och ju mer jag hör låten, desto mer tycker jag om den. Och musikvideon känns mer och mer tilltalande, i synnerhet inslagen från Tokyo och London. En hel dags hjärntvätt lyssnande har lyft låten rejält i mina öron, och alla iakttagelser och tolkningar av videon som Taylor-appen fylls av idag gör mig helt stum av beundran över hur genomtänkt varenda liten detalj verkar vara. 
 
Speciellt lycklig är jag förstås över att Taylor, iklädd en regnbågsklänning, pussar en annan tjej på kinden. Vet inte riktigt om jag vågar tro på de gay/bi-rykten som florerar en del på nätet, men jag uppskattar i alla fall denna lilla flört med oss HBTQ-Swifties. 
 
Jag skulle kunna skriva mycket mer om den här videon, men jag börjar bli ganska trött nu. Annars har jag varit nästan oförskämt pigg hela dagen, vilket väl beror på att jag var hemma och sov hela dagen igår... Men nu kommer tröttheten igen, och jag ämnar bege mig till sängen. Natti natti!

Kommentarer

Tänker du skriva en kommentar?

Vad gullig du är! Jag blir jätteglad när jag får trevliga kommentarer.

Observera att alla kommentarer granskas innan publicering. Olämpliga kommentarer, såsom mobbning och spam, kommer inte att publiceras.Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback