Resfeber

Jag ska åka på kurs imorgon. Just nu känner jag (läs Ångestmonstret) att jag absolut inte vill åka. En allmän olustkänsla och motvilja. Jag vill bara stanna hemma. Kommer inte sova borta mer än en natt, och det är inte alls långt bort jag ska, bara en kort bussresa, men det känns ändå jobbigt. Usch. Antar att det är en delförklaring till att jag tog Imovane igår kväll. Började känna av resfebern redan då. Och den är ännu värre nu. 
 
När jag först fick reda på att jag skulle åka på kurs kändes det roligt och jag såg fram emot det. En mysig liten vinterutflykt, en massa nya kunskaper, god mat och fin miljö. Riktig vardagslyx. Men nu när det börjar närma sig tar de negativa känslorna och tankarna mer och mer utrymme och jag har svårt att se allt det där härliga jag förnam för bara några veckor sedan. 
 
Såhär blir det alltid. Det spelar ingen roll hur mycket jag vill, längtar efter och ser fram emot en resa...när den väl står för dörren vill jag bara låsa och gömma undan nyckeln och stanna i hemmets trygga vrå. 
 
Det blir nog Imovane ikväll också.

Kommentarer

Tänker du skriva en kommentar?

Vad gullig du är! Jag blir jätteglad när jag får trevliga kommentarer.

Observera att alla kommentarer granskas innan publicering. Olämpliga kommentarer, såsom mobbning och spam, kommer inte att publiceras.Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback