Akut till psykologen

Jag fick en akuttid hos psykologen idag. Och jag ska dit igen om en vecka. Vi lägger nog den nätbaserade KBT-behandlingen på is så länge, den stjälper mer än den hjälper (som förmodligen framgått av tidigare inlägg).


Hon sa en massa bra (och jobbiga) saker och fick mig att börja reflektera över olika saker på ett nytt sätt. Hon är läskigt bra på att läsa av mig och snabbt leverera en analys av det jag berättar och det jag i övrigt signalerar.

Det snurrar runt i huvudet på mig efter den där timmen. När jag skulle gå därifrån kunde jag konstatera att jag visserligen kände mig bättre till mods men att jag fortfarande inte visste vad jag rent konkret skulle göra med någonting. Men någon oro borde hon inte behöva känna över mig framöver i alla fall. Och vi ses ju om en vecka igen.

Bild tagen inför inlägg igår kväll som aldrig blev skrivet. Låt oss bara konstatera att jag inte mådde jättebra och att det fanns en anledning till att psykologen ville träffa mig idag.

Kommentarer
Livrädd

<3

Svar:
The Worrying Kind

2017-03-31 @ 16:26:06

Tänker du skriva en kommentar?

Vad gullig du är! Jag blir jätteglad när jag får trevliga kommentarer.

Observera att alla kommentarer granskas innan publicering. Olämpliga kommentarer, såsom mobbning och spam, kommer inte att publiceras.Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback