Världen är hemsk men naturen är fin

Vaknar upp till ett Facebook-flöde fyllt av hemskheter. Fantastiska Michael Nyqvist är död, det som jag trodde var Linköpings bästa leksaksaffär har visat sig vara rasistiska as, från USA kommer de vanliga deprimerande rapporterna om Trump-administrationens förödande konsekvenser för folket, Bråvallafestivalen drar igång idag så nu är det bara en tidsfråga innan vi får höra om en massa vidriga våldtäkter...


Fan, jag orkar inte. Jag orkar verkligen inte. Speciellt inte nu, när jag redan är så nedstämd. Försökte liva upp mig genom att kolla på Allsång Skansen igår kväll, men blev mest ledsen av att se alla glada bekymmerslösa människor i publiken.

Sitter utanför vårdcentralen nu, har tid hos psykologen klockan åtta. Är i rätt miserabelt skick, men hade en fin promenad hit i alla fall. Såg två harar och en björktrast, och kunde komma riktigt nära dem innan de blev rädda.


Kommentarer

Tänker du skriva en kommentar?

Vad gullig du är! Jag blir jätteglad när jag får trevliga kommentarer.

Observera att alla kommentarer granskas innan publicering. Olämpliga kommentarer, såsom mobbning och spam, kommer inte att publiceras.Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback