Lyckat besök hos psykologen

Jag var hos psykologen på vårdcentralen imorse. Det är över en månad sedan sist och jag var riktigt nervös...

SMS från väntrummet till syrran imorse.
 

Men hör och häpna, det gick BRA! Jag började inte ens gråta. Och jag vågade ta upp både läkarens märkliga bemötande och hur obekväm jag kände mig med psykologens utsvävningar om autism vid vårt senaste samtal. Och hon försäkrade att läkaren menar väl men kan vara lite gå-påig. Och hon förklarade även varför hon börjat prata om autism och att hon inte längre tror att det är en del av min problematik.

 
Och så pratade vi om framtida behandling, och konstaterade att den för min del inte står att finna inom Norrköpings psykiatriska utbud. Så hon och läkaren kommer att remittera mig till en klinik i Linköping som tydligen ska vara jättebra. Psykologen känner flera som arbetar där och försäkrade att de är vettiga människor.
 
Så det ordnar sig förhoppningsvis. Men fram till dess ska jag fortsätta träffa psykologen, vi har en ny tid nästnästa vecka. Fram till dess ska jag ägna mig åt en andningsövning som verkar bra...
 

Kommentarer

Tänker du skriva en kommentar?

Vad gullig du är! Jag blir jätteglad när jag får trevliga kommentarer.

Observera att alla kommentarer granskas innan publicering. Olämpliga kommentarer, såsom mobbning och spam, kommer inte att publiceras.Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback