Även en deppig lördag kan bjuda på glädjande nyheter

Inledde dagen med att gråta. Sedan tog jag tag i projektet att frosta av frysen, dels för att det verkligen behövdes och dels för att jag behövde få något annat att tänka på. På eftermiddagen lade jag mig och sov några timmar, och drömde mardrömmar om det som gör mig ledsen just nu. Har drömt om det varje gång jag sovit den här veckan. Ibland är det dock hoppfullt, när jag drömmer att det har ordnat sig...men så vaknar jag och inser att det fortfarande råder förödelse, och så blir jag ledsen igen. 
 
När jag vaknade för en stund sedan var mitt Facebook-flöde fyllt av den glädjande nyheten om att det inte blir någon Bråvallafestival nästa år. Det uppges bero på att det är så mycket våldtäkter och sexuella ofredanden under festivalen. Även om jag tvivlar på att det är den främsta anledningen (det handlar nog egentligen mest om dålig ekonomi) gläder det mig att de lyfter frågan och sätter ner foten ordentligt på detta sätt. Har själv aldrig gått på festivalen, trots att jag bor i Norrköping, dels för den uppenbara anledningen att det är så jävla mycket folk där och dels för risken att bli våldtagen i publikhavet. Men märker ju ändå av den, genom att spårvagnarna är fullpackade till bristningsgränsen och lokaltidningarna fylls av nyheter om sexuella övergrepp. Så jag tycker mest det är skönt att eländet ska läggas ner. 
 

Kommentarer

Tänker du skriva en kommentar?

Vad gullig du är! Jag blir jätteglad när jag får trevliga kommentarer.

Observera att alla kommentarer granskas innan publicering. Olämpliga kommentarer, såsom mobbning och spam, kommer inte att publiceras.Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback