Mer blommor

Blomsterterapi verkar ha blivit helgens tema. Igår gick ju syrran och jag en långpromenad och tittade på blommorna utmed Strömmen. I fredags köpte chefen en rosa krukväxt till mig för att försöka muntra upp mig. Och idag kom mamma förbi med en liten bukett som hon plockat. Jag blir verkligen rörd av detta, även om jag är lite för nedstämd för att riktigt visa det. 
 
 
 
Idag har jag putsat insidan av alla fönstren här hemma. Putsat bort kissens snorstänk. Spåren efter att hon suttit där, så fin och levande, tätt intill fönsterrutan och spanat på fåglarna utanför. Jag har dragit mig länge för att göra det. Även om det kanske inte är superfräscht med intorkat kattsnor på fönsterrutorna, så har det ändå på något sätt känts viktigt att det har funnits där...att HON har funnits där. Men hon finns förstås kvar ändå. Hon kommer alltid att finnas hos mig.  
 
I övrigt har jag mest legat på sängen och läst en feministisk avhandling idag. Den var jättebra och timmarna bara rann iväg. Men när jag kom till avsnitt två och stötte på denna rubrik ville jag nästan inte fortsätta... 
 
 
...för den kändes himla obekväm, kopplad till min nuvarande sinnesstämning och min omöjliga terapisituation. Men tack och lov handlade kapitlet inte alls om någonting sådant, utan om helt andra saker som jag utan ångest kunde fortsätta läsa om. 
 
Nu ska jag nog gå och lägga mig snart. Och jag hoppas innerligt att jag kommer att vara något mindre ledsen på jobbet under den kommande veckan. Så att mina kollegor slipper oroa sig för mig eller känna sig obekväma med mig. Och så att jag kan hantera eventuella motgångar och besvärliga situationer som uppstår utan att freaka ur totalt. Wish me luck...

Kommentarer

Tänker du skriva en kommentar?

Vad gullig du är! Jag blir jätteglad när jag får trevliga kommentarer.

Observera att alla kommentarer granskas innan publicering. Olämpliga kommentarer, såsom mobbning och spam, kommer inte att publiceras.Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback