Utebliven mens, sömnsvårigheter och humörsvängningar

Bortsett från några dagar med rödbrunaktiga flytningar kring månadsskiftet och den dagen när jag åkte hem från Göteborg har jag inte haft någon mens sedan början av oktober. Det gör mig lite bekymrad faktiskt. Och när jag förra veckan även började få halsbränna skojade jag med syrran att jag förmodligen är gravid. Vilket förstås inte är fallet. Om det nu inte är en Jesus II på väg förstås... 😜

Nämen, skämt åsido, jag antar att jag är stressad. Heltidsjobb och heltidsstudier, plus att vi kommer flytta till nya lokaler med jobbet nästa vecka...plus att jag knappt får någon sömn om nätterna längre. Jag har jättesvårt att somna på kvällarna. Det spelar ingen roll att jag är skittrött och att det DUNKAR i huvudet av sömnbrist...jag kan bara inte somna! Igår kväll blev jag så desperat att jag tog en hel Imovane-tablett, och då fick jag äntligen lite välbehövlig sömn.

Från och med idag har jag börjat med D-vitamintillskott, hoppas att det hjälper mig att få lite mer energi. Det ska tydligen även hjälpa mot depression. Fast det behöver jag ju inte den här hösten, jag har ju mitt musikalbesökande som håller mig uppe bland de rosa molnen. 💖 Igår och idag har jag dock stundtals känt mig både ledsen, arg och irriterad...jag hoppas innerligt att det är ett tecken på att mensen ÄNTLIGEN är i antågande.

Det som utlöste de negativa känslorna igår var att jag på omvägar fick veta att en kund som jag har hand om överväger att byta till en annan byrå och bland annat har anfört till tredje part att hennes kontakt på byrån (det vill säga jag) "är så blyg". Sådant tar jag väldigt hårt. Både sveket och kritiken. Hur ska jag kunna ta det annat än personligt?!

Som en motvikt fick jag idag veta att en annan kund, som lämnade oss för flera år sedan men som nu överväger att komma tillbaka, bland annat anfört att "det fungerade så bra när Malin hade hand om det". Det var skönt att höra, där fick jag tillbaka en hel del av det självförtroende som raserades under gårdagen. 👍

Imorgon är det dags för yoga igen. Hoppas att det blir en del eldandning, så kanske mensen triggas igång... Nu ska jag snart försöka sova. Har ägnat de senaste timmarna åt studier men nu orkar jag inte mer. Natti!


Kommentarer
Josefine Svärd

Vet exakt hur det är. Men det blir bättre <3

2016-11-22 @ 21:54:19
URL: http://josefinesvard.blogg.se/

Tänker du skriva en kommentar?

Vad gullig du är! Jag blir jätteglad när jag får trevliga kommentarer.

Observera att alla kommentarer granskas innan publicering. Olämpliga kommentarer, såsom mobbning och spam, kommer inte att publiceras.Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback