Intensiv dag

Fortfarande ingen mens och jag har haft en hysteriskt intensiv dag idag, men jag känner mig ändå märkligt lugn nu när jag ligger här i sängen.

Jag var på jobbet före sju imorse, vilket kändes jättebra. Sista tiden har jag liksom släpat mig dit bortåt åttatiden i något slags zombietillstånd, men nu verkar jag alltså vara tillbaka på banan igen. Hoppas att det håller i sig...

Det har sprungit folk i mitt arbetsrum hela förmiddagen och flyttat ut mina möbler och kört iväg dem till nya lokalen. Därför hade jag ganska svårt att fokusera, så jag flydde ner i förrådet och ägnade mig åt att sortera ut gammalt marerial som inte behöver arkiveras längre. Det behövde ju också göras inför flytten, och det var ju lämpligt att jag gjorde det idag när det var så kaotiskt i mitt rum. Nu har jag förresten nästan bara skrivbordet kvar i mitt rum, det känns jättekonstigt!

På eftermiddagen var vi på Skatteverkets informationsträff, och till min stora glädje kunde jag konstatera att en av föreläsarna benämnde företagare som "hen" istället för det alltför vanligt förekommande "han...ja, eller hon kan det ju också vara". Då kvicknade jag till där mitt i den långa utläggningen om avslutande av enskild näringsverksamhet och började lyssna lite mer entusiastiskt. 😜

Efter de tre timmarna med Skatteverket gick jag förbi mataffären, skyndade hem och slängde i mig lite mat och sedan var det dags att åka till yogan. Vi gjorde samma pass som förra veckan, och det fick mig att varva ner efter den här intensiva dagen - vilket kanske är anledningen till att jag känner mig så lugn nu.

När jag kom hem genomförde jag en liten snabbstädning av badrummet (för min fina gamla stödperson kommer hit och hälsar på mig imorgon), duschade och kröp ner i sängen. Och här är jag nu. Egentligen skulle jag behöva plugga en del nu, men det orkar jag faktiskt inte. Det får bli imorgon. Natti!


Kommentarer

Tänker du skriva en kommentar?

Vad gullig du är! Jag blir jätteglad när jag får trevliga kommentarer.

Observera att alla kommentarer granskas innan publicering. Olämpliga kommentarer, såsom mobbning och spam, kommer inte att publiceras.Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback