Ond bråd död

Det händer så mycket hemskheter hela tiden och det är inte ofta jag orkar engagera mig i och uppröras av allt som rapporteras i tidningarna. Men fallet med den försvunna studenten Victor i Linköping har jag bevakat mycket noggrant. Idag hittades hans döda kropp i en damm på golfbanan nära universitetet. Det gjorde så ont i mig när jag läste det. Sannolikheten för att han skulle vara död var väl egentligen ganska stor (jag menar, det är tio dagar sedan någon såg honom senast), men jag hoppades ändå in i det sista att han skulle hittas välbehållen till slut. Men så blev det inte. Det är så hemskt. Så tragiskt. Så fucking meningslöst. Han var bara 22 år, pluggade på universitetet och deltog i en fest på campus en försommarkväll...och sedan dog han. Varför?! 
 
Jag har själv pluggat på detta campus, vilket gör att det känns extra obehagligt - jag menar, att något sådant här kan hända i en miljö jag känner till så väl. Usch och fy.

Kommentarer

Tänker du skriva en kommentar?

Vad gullig du är! Jag blir jätteglad när jag får trevliga kommentarer.

Observera att alla kommentarer granskas innan publicering. Olämpliga kommentarer, såsom mobbning och spam, kommer inte att publiceras.Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback