Ensam på yogan?!

När jag kom till yogalokalen tidigare ikväll sa läraren att "det blir nog bara du och jag idag". Jag fick såklart omedelbart panik. Herregud, ensam med läraren - då skulle ju verkligen ALLT fokus hamna på mig HELA TIDEN! Och min röst skulle höras supertydligt under alla mantran. Så fruktansvärt jobbigt och obehagligt (och kontraproduktivt för avslappningen). 
 
Övervägde såklart att dra därifrån. Men hon hade ju åkt dit och bytt om till sina yogakläder och satt igång musiken och tänt alla stearinljusen bara för min skull, så det kunde jag ju bara inte göra. 
 
Lade mig på en matta och funderade febrilt över hur jag skulle klara av situationen. Men när jag väl hade börjat förlika mig med tanken på att vara i centrum för uppmärksamheten den kommande timmen dök det plötsligt upp en till person som skulle vara med på passet. OMG, vad jag älskade den människan när hon klev in genom dörren! Ville nästan rusa upp och krama henne (men det förstår ni nog att jag inte gjorde). 
 
Så vi blev tre personer. Läraren och jag och en till. Och det gick jättebra. 😊👍

Kommentarer

Tänker du skriva en kommentar?

Vad gullig du är! Jag blir jätteglad när jag får trevliga kommentarer.

Observera att alla kommentarer granskas innan publicering. Olämpliga kommentarer, såsom mobbning och spam, kommer inte att publiceras.Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback