Studienarkomanens pluggplaner

Klara, färdiga, gå! Idag öppnade anmälan till höstterminen och jag var (i vanlig ordning) förmodligen en av de första som skickade in anmälan. Jag hade hittat nio(!) olika kurser som jag vill läsa. Det går ovanligt många spännande kurser i höst. Dock är jag smärtsamt medveten om att jag inte kommer att palla att läsa mer än en kurs, på halvfart. Jag pluggade ju 75 % i höstas parallellt med heltidsjobbet och det var himla jobbigt. Så...jag får nöja mig med halvfart. Snyft! 
 
När jag ändå var inne på antagning.se slängde jag iväg en sista-minuten-anmälan till sommarterminen också (det är sista dagen idag). Det gick liksom av bara farten. Inte för att jag hyser några större planer på att plugga någonting i sommar, jag tänker ta ett välförtjänt sommarlov. Men det känns bra att ha en liten back-up-plan, om det nu skulle vara så att studieabstinensen sätter in. Jag anmälde mig dock bara till en enda kurs, det fanns liksom knappt någonting som var intressant. Eller jo, det fanns det förstås - men de kurserna har jag ju redan läst tidigare somrar! Universiteten har så dålig fantasi när det gäller sommarkurserna, det är typ bara samma kurser som går år efter år. 
 
Den kommande veckan ska jag försöka ta tag i uppsatsen som återstår, sedan kommer vårterminen vara över för min del. Det känns lite sorgligt, men samtidigt kommer det att ge mig mer tid till romanskrivande och Pride-planerande och mer ork när högsäsongen drar igång på allvar på jobbet. Så...det är nog bra. 
 

Kommentarer

Tänker du skriva en kommentar?

Vad gullig du är! Jag blir jätteglad när jag får trevliga kommentarer.

Observera att alla kommentarer granskas innan publicering. Olämpliga kommentarer, såsom mobbning och spam, kommer inte att publiceras.Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback