Påskhelgen

Det känns som om jag inte bloggat på jättelänge, men det var ju faktiskt så sent som i förrgår. Hade finbesök av Livrädd i fredags, vi lade pärlplattor och gick på bio och såg Suffragette - en väldigt bra, väldigt tragisk och väldigt manshatartendenstriggande film. "Visste inte om jag skulle våga ta med dig på den faktiskt", sa Livrädd utanför biografen efteråt när jag vrålade och hoppade upp och ner av ilska över det vidriga patriarkatet. Men det är en väldigt viktig film...så SE DEN, för allt i världen!!! 
 
 
Igår hade vi i familjen ett kombinerat påsk- och födelsedagsfirande hos och för mamma. Vi åt god mat och pratade och spelade spel. 😊 Jag var lite slö med fotandet, men en matbild blev det visst i alla fall... 
 
Mammas mat är alltid bäst. 👍
 
Idag har jag tvättat, diskat, sytt på regnbågsklänningen, plöjt igenom halva fjärde säsongen av Queer as Folk, bakat scones...och funderat väldigt väldigt VÄLDIGT mycket över hur jag ska formulera mig i ett visst viktigt mejl jag har att skriva. ❤ 
 
Får skriva det imorgon, jag är för trött nu. Imorgon ska jag även jobba och hålla på med en del Pride-grejer. Det blir nog bra. ☺ Natti!

Kommentarer

Tänker du skriva en kommentar?

Vad gullig du är! Jag blir jätteglad när jag får trevliga kommentarer.

Observera att alla kommentarer granskas innan publicering. Olämpliga kommentarer, såsom mobbning och spam, kommer inte att publiceras.Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback