Tankar efter festivalen

Nu är Bråvallafestivalen över och det känns jävligt skönt. En explosionsartad befolkningsökning med typ 50 tusen människor blir väldigt påtaglig här i stan, tur att det bara var tillfälligt. 
 
Att finaste Per kom hit och bodde hos oss några dagar hade jag förstås ingenting emot, det var jättetrevligt. ☺👍 
 
Hade lite lösa planer på att köpa en dagsbiljett och följa med honom till festivalen på lördagen, men valde i slutänden att avstå. Det känns inte som någonting för mig precis. Det som eventuellt skulle kunna upplevas som positivt väger inte riktigt upp emot alla massiva otrygghetsfaktorer - alldeles för mycket folk, väldigt stökigt, mycket fylla och droger och risk för att bli ofredad eller våldtagen av random vidrig snubbe. Så nej...då ligger jag hellre hemma på sängen och löser korsord. 
 
Fem våldtäkter anmäldes under årets festival. Åtminstone en av dem skedde mitt i publikhavet! Varför ingrep ingen?!? Det var ju hur mycket folk som helst runtomkring, NÅGON måste rimligen ha sett vad som hände! Jag blir så ledsen, rädd, upprörd, förbannad... Att tjejer inte ska kunna känna sig trygga ens på en konsert. Vad är det för FEL i huvudet på män som gör såhär?! 
 

Kommentarer

Tänker du skriva en kommentar?

Vad gullig du är! Jag blir jätteglad när jag får trevliga kommentarer.

Observera att alla kommentarer granskas innan publicering. Olämpliga kommentarer, såsom mobbning och spam, kommer inte att publiceras.Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback