Maratonsömn

Imorse messade jag chefen och meddelade att jag tog lite sovmorgon, för jag var så himla trött. 😴 Två timmar senare hade jag fortfarande inte lyckats pallra mig upp ur sängen, så då messade jag igen och meddelade att jag ämnade ta hela dagen ledig om det var okej. 
 
Det var okej. 
 
Så nu har jag sovit - hela jävla dagen! 😴 Dock med kortare avbrott för omhändertagande av katt, intag av mediciner och clementiner (min basföda just nu), badrumsbesök och andra primära behov såsom att plugga lite. 
 
Efter en natts och en dags sömn är jag fortfarande trött och redo att sova en natt till.
 
Angående plugganset läser jag ju en kurs om Japans historia nu. Det verkade som en bra idé innan, men ju fler hemskheter ur landets historia som jag blir upplyst om, desto mer krackelerar den extremt romantiserade bild jag skapat mig av landet och dess invånare och kultur. 
 
Inser hur skönt det är att leva med skygglappar så att en kan fortsätta leva i illusionen om att allt är frid och fröjd. 
 
Men inser ännu mer hur viktigt det är med kunskap, information och analys. Så jag får väl tvingas inse att inte ens Japan är helt perfekt, och försöka skapa mig en mer nyanserad bild genon den här kursen. Det kommer säkert att vara nyttigt för mig. 
 
Nu ska jag försöka sova, och gå till jobbet pigg och glad tidigt imorgon bitti. Hm, ja...det är planen. Natti natti!

Kommentarer

Tänker du skriva en kommentar?

Vad gullig du är! Jag blir jätteglad när jag får trevliga kommentarer.

Observera att alla kommentarer granskas innan publicering. Olämpliga kommentarer, såsom mobbning och spam, kommer inte att publiceras.Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback