Malin hos doktorn

Jag var hos doktorn idag och pratade om min trötthet. Han frågade om jag sover bra om nätterna (svar: nej) och om jag har det stressigt på jobbet (svar: ja) och så log han lite snett...det var liksom precis det idiotförklaringsscenario jag målat upp för alla som tjatat på mig om att jag borde gå till läkaren och kolla upp om det är något fel på mig. Men han ville i alla fall undersöka mig, för att utesluta att det kan vara något annat också. 
 
Hjärta och lungor var tydligen helt perfekta (skönt att höra), blodtrycket var lågt (det visste jag redan). Imorgon ska jag till sjukhuset och ta diverse prover. Det ser jag fram emot - märklig som jag är tycker jag om att bli stucken i armen (och att gå till tandläkaren och andra saker som normala människor finner mindre behagliga). 
 
Syrran följde med mig till doktorn som moraliskt stöd, för jag var lite nervös. Efteråt gick vi och köpte glass, och den här gången blev det en mycket trevlig upplevelse - till skillnad från min förra planerade glasspremiär. Nu ska jag nog gå och lägga mig och läsa lite snart - men bara lite. Håller på med den tredje Alanna-boken nu och det går alldeles för fort - har dragit ut på läsningen väldigt länge, för jag vill inte att serien ska ta slut. Den är så bra!

Kommentarer

Tänker du skriva en kommentar?

Vad gullig du är! Jag blir jätteglad när jag får trevliga kommentarer.

Observera att alla kommentarer granskas innan publicering. Olämpliga kommentarer, såsom mobbning och spam, kommer inte att publiceras.Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback