Kackel i Blomkålslandet

Maten i kurslokalen lämnar en del i övrigt att önska. Jag har fått blomkål till lunch varenda dag hittills - fyra dagar i sträck! Visserligen med lite olika tillbehör och sådär, men ändå. Hur svårt kan det vara att variera menyn?! 
 
Dessutom verkar de tro att lakto-ovo-vegetarian är detsamma som laktosintolerant, för de envisas med att ge mig laktosfritt fikabröd i pauserna. Jag förstår att det kanske kan vara lite knepigt att hålla reda på alla begrepp, men hur svårt är det att googla sådant en inte vet?! 
 
Och så glömmer de ju bort varenda dag att jag inte äter kött, så de ställer ner en tallrik med vidrigt innehåll framför mig och jag måste påpeka att jag är vegetarian. Det är samma personal (två personer) varje dag och vi kursdeltagare är väl runt 25 stycken, så det borde inte vara så svårt att hålla reda på den enda personen i gruppen med specialkost, kan jag tycka. 
 
Kallt som satan är det i lokalen också. Typ alla sitter med halsdukar och huttrar. Och personalen ger intryck av att anse sig vara lite förmer än oss gäster. "Östermalmssnobbar", muttrade en annan av kursdeltagarna och jag håller med. 
 
Nästa vecka är det dags för kursutvärdering. Jag kommer att ge lärarna högsta betyg, för de är jättebra, men lokalen tänker jag såga totalt och hoppas att de byter ut den till nästa kurstillfälle. Jag får lite ångest vid tanken på att ge negativ feedback - det är en sak att ventilera frustration här på bloggen utan att hänga ut vem det gäller, men en helt annan sak att direkt tala om för den att jag tycker den är dålig. Det känns elakt och jag vill verkligen inte vara elak. Men...jag är ju missnöjd, och det måste jag få uttrycka, eller hur?

Kommentarer

Tänker du skriva en kommentar?

Vad gullig du är! Jag blir jätteglad när jag får trevliga kommentarer.

Observera att alla kommentarer granskas innan publicering. Olämpliga kommentarer, såsom mobbning och spam, kommer inte att publiceras.Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback