Idag är en bra dag

Morfar har fått komma hem från sjukhuset! :-D Jag har pratat med honom i telefon nu ikväll och han lät så pigg och glad. Han försökte ringa till mig redan i måndags, men jag visste inte att det var han eftersom sjukhustelefonen hade hemligt nummer - och jag vägrar svara när jag inte vet vem det är som ringer. Men nu har jag alltså pratat med honom och det kändes jättebra. Min fina morfar! 
 
Det har även hänt andra bra saker idag. Mitt paket med Yaoi-böcker har ÄNTLIGEN kommit fram. Jag har visst inte skrivit om det, men det har varit ett jävla kaos kring det där paketet. Jag fick en SMS-avisering i torsdags om att det fanns att hämta ut på mitt utlämningsställe. Men när jag kom för att hämta ut paketet i söndags fanns det inte där, trots att det stod i messet att det skulle ligga kvar till den 3 december. Jag gick hem och kollade paketspårningen, och såg att paketet returnerats till avsändaren redan på fredagsmorgonen. Jag kontaktade kundtjänst och bad dem skicka paketet igen, eftersom det blivit felaktigt returnerat. Fick veta att de inte kunde skicka tillbaka returnerade paket utan att jag skulle tvingas göra en ny order. Fakturan tänkte de inte makulera förrän de fått paketet i retur. Mina påpekanden om att det inte var mitt fel att paketet returnerats och att det heller inte var mitt ansvar huruvida paketet kom tillbaka till dem eller inte vann inget som helst gehör. Jag fick en liten rabattkod som plåster på såren att använda vid nästa köptillfälle. Jag blev upprörd och kontaktade kundtjänst igen, och även kreditföretaget som hade hand om faktureringen och Posten som klantat till det med paketet. Posten hörde inte av sig överhuvudtaget, kundtjänst och kreditföretaget gav mig samma svar som jag fått tidigare. Och jag blev ännu mer upprörd. Men så idag vid lunch hände det mirakulösa - paketet kom TILLBAKA till mitt utlämningsställe! Och jag sprang genast dit för att hämta det, innan de skulle hinna returnera det igen. Jag höll det hårt i famnen hela vägen tillbaka till kontoret, och slet upp det för att kontrollera att innehållet var det rätta. Strax därpå kom ett SMS från Posten om att jag hade paket att hämta ut. Vilket jävla skämt! Men men...nu är det över. 
 
Efterlängtade böcker. 
 
Sammanfattning av kaoset. 
 
Idag har jag även fått veta att jag kommer att få löneförhöjning från och med januari. Och ytterligare löneförhöjning från och med i sommar. Nice! 
 
Kvällens yogapass handlade om att öka tryggheten, minska rädslan och öppna upp för mirakler. Mycket lämpligt för mig just nu (och annars också för den delen). Det kändes väldigt bra. Och jag ser fram emot att gå på ett likadant pass imorgon igen. :-) 
 
"I've been spending the last eight months thinking all love ever does is break and burn and end, but on a Wednesday in a cafe I watched it begin again..."

Kommentarer

Tänker du skriva en kommentar?

Vad gullig du är! Jag blir jätteglad när jag får trevliga kommentarer.

Observera att alla kommentarer granskas innan publicering. Olämpliga kommentarer, såsom mobbning och spam, kommer inte att publiceras.Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback