Ute på jobbet

Idag kom jag ut på jobbet under förmiddagsfikat. Vi pratade om en kommande resa som vi eventuellt ska göra, och Hubert skojade om att jag borde bo i sviten så att jag kan "ragga upp en kille...eller tjej?" och jag bekräftade hans misstankar om att det är tjejer som gäller för mig. Har aldrig sagt det rent ut i Körsbärsdalen tidigare, bara antytt det genom mitt engagemang i Pride (vilket i och för sig är en jäkligt tydlig antydning). 
 
 
Det är så intressant att se hur folk reagerar när en kommer ut. Idag blev det den där fluffiga reaktionen som gör mig både rörd, road, irriterad och glad på en och samma gång. Alltså kommentarer i stil med att "det gör ingen skillnad, för mig är du fortfarande helt fantastisk" och "jag känner en som är homosexuell, det är ingenting konstigt med det" och liknande. Hur jag reagerar på dylika kommentarer varierar, men idag blev jag mest rörd. 
 
Omtumlad och generad också. För på något sätt förflyttas jag tillbaka i tiden och blir fjorton, femton år igen och ligger sömnlös och gråter av ångest över vad folk skulle tänka och tycka och säga om de visste. Och till denna förtvivlade lilla tonårs-Malin vill jag bara säga...du kan vara alldeles lugn, hjärtat. 
 
...the fears that once controlled me, can't get to me at all...

Kommentarer

Tänker du skriva en kommentar?

Vad gullig du är! Jag blir jätteglad när jag får trevliga kommentarer.

Observera att alla kommentarer granskas innan publicering. Olämpliga kommentarer, såsom mobbning och spam, kommer inte att publiceras.Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback