Första handledningsveckans jobb-outfits

Det har varit en betydligt bättre dag idag än igår. Bara så ni vet. Det började väl inte så värst lysande dock. Sov länge men kände mig fortfarande trött, orkade inte duscha, kom till jobbet efter praktikanten, kände noll motivation till att göra någonting överhuvudtaget, ville bara gå hem och lägga mig och sova igen.
 
Tur att jag inte gjorde det utan stannade ända till eftermiddagen. För då hade jag en två timmar lång bokföringslektion med en kund, som blev så himla tacksam och lättad och lycklig över att jag hjälpte henne att hon överöste mig med beröm och till slut gav mig en kram och nästan började gråta av sinnesrörelse. Snacka om energikick för mig! Det var verkligen precis vad jag behövde idag. En bekräftelse på att det jag gör är viktigt och meningsfullt och blir uppskattat av andra människor.
 
Jag har varit så uppstressad och låg de sista dagarna att jag inte ägnat praktikanten (som jag ju faktiskt är handledare åt!) så mycket uppmärksamhet som jag kanske borde. Men vi hade ett litet samtal på eftermiddagen (när jag var hög som ett hus av all bekräftelse jag fått från kunden) och då berättade jag för henne hur tacksam jag var över all avlastning jag fått av henne under veckan gällande mina bokföringsuppdrag och hon berättade hur roligt hon tyckte att det hade varit och vi gjorde upp lite planer för nästa vecka och sådär. Hon verkar nöjd med sin vistelse i Körsbärsdalen hittills, så jag antar att jag inte är världens kassaste handledare ändå (även om det känts så ibland).
 
Ger jag inte min lärling en oerhört seriös bild av oss som jobbar med redovisning och revision, så säg? ;)

Kommentarer
Sara Navjord

Snygga outfits! :)

Svar: Tack! :)
The Worrying Kind

2015-03-08 @ 01:30:53
URL: http://saranavjord.se/

Tänker du skriva en kommentar?

Vad gullig du är! Jag blir jätteglad när jag får trevliga kommentarer.

Observera att alla kommentarer granskas innan publicering. Olämpliga kommentarer, såsom mobbning och spam, kommer inte att publiceras.Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback