Jag ska plugga igen!

Det går upp och det går ner och svängningarna blir fler och fler...men idag har det varit riktigt bra faktiskt. Åtminstone från tidig eftermiddag och framåt. Innan dess var jag väldigt zombietrött samtidigt som det låg ångest i luften (himla påfrestande kombination). Men sedan blev det betydligt bättre. Ett stort orosmoment som legat över mig ett bra tag ser nu ut att ordna upp sig. :-) 
 
På eftermiddagen kom antagningsbeskedet till höstterminen, och jag kom in på de två kurserna som jag helst ville gå... 
 
 
En annan kurs som jag sökt och gärna hade velat gå blev inställd och resten av kurserna jag sökt blev jag reservplacerad på och tackade nej till, vilket jag ärligt talat är ganska glad över - det räcker liksom med en studietakt på 75 % vid sidan av mitt heltidsjobb. Speciellt med tanke på att jag inte pluggat på över ett år nu och förmodligen är rätt ringrostig. 
 
Ett annat område där jag märker att jag är ringrostig är tevespel. Ikväll har jag återupplevt några gamla nostalgispel (som jag hittade på Tradera nu i dagarna) och förfasats över hur jäkla kass jag är på att spela Aladdin nu jämfört med när jag var liten. Jag missade två röda rubiner på de första skitenkla stadsbanorna!!! Och dog flera gånger i Andens värld!!! :-O Men men...det var himla roligt i alla fall. Och jag övar nog upp mig igen. :-) 
 
 
Nu är det hög tid att gå och sova. Jag måste verkligen försöka vara på jobbet tidigare imorgon (idag kom jag inte dit förrän efter nio!!!) och då förhoppningsvis vara något mer mänsklig än zombieaktig. Men det är så svårt att somna, även när jag lägger mig tidigt och även när jag tar Imovane...jag är lik förbannat vaken till mitt i natten! :-S

Kommentarer

Tänker du skriva en kommentar?

Vad gullig du är! Jag blir jätteglad när jag får trevliga kommentarer.

Observera att alla kommentarer granskas innan publicering. Olämpliga kommentarer, såsom mobbning och spam, kommer inte att publiceras.Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback