Utsättningssymptom

Idag har jag känt mig yr, lätt illamående, trött och svettig...vilket med största sannolikhet beror på nedtrappningen av Sertralinet som jag inledde igår. Dock började de här symptomen när syrran och jag var i centrum och shoppade, så delvis kan det nog ha varit "vanlig" ångest jag kände av. Men det fortsatte ju även hemma sedan, så utsättningssymptom är nog den troligaste förklaringen ändå.

Hm. Så nu väntar alltså ett par veckors lidande, innan hjärnan vant sig vid den nya lägre dosen och jag kan börja fungera normalt (eller något ditåt) igen. Det känns tusen gånger lättare (och fruktansvärt lockande) att ge fan i hela nedtrappningsgrejen och bara återgå till 150 mg, men jag vill verkligen försöka fixa detta. Wish me luck!

Kommentarer
Carolina

Heja, heja!

Svar: Tack så mycket! :)
The Worrying Kind

2015-01-04 @ 12:04:18
URL: http://intimation.bloggo.nu
Caroline

Stort lycka till! Jag tror absolut att du klarar det! Har själv trappat ner och ja det var jobbigt till en början, men gick ändå ganska snabbt över. Sen vad det skönt att veta att jag mådde dåligt just pga nedtrappningen så jag hade en fysisk anledning det hjälpte mig att tänka så :)

Svar: Tack så mycket! :) Och ja, det är skönt att veta vad det beror på och att det är övergående. Jag börjar faktiskt må lite bättre nu. :)
The Worrying Kind

2015-01-08 @ 08:48:27
URL: http://knins.wordpress.com

Tänker du skriva en kommentar?

Vad gullig du är! Jag blir jätteglad när jag får trevliga kommentarer.

Observera att alla kommentarer granskas innan publicering. Olämpliga kommentarer, såsom mobbning och spam, kommer inte att publiceras.Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback