Mitt första riktiga styrelsemöte!

Ikväll har jag varit på styrelsemöte med Pride-familjen. :)

Kände mig glad och förväntansfull - tills jag stod ensam utanför lokalen (typ en halvtimme före utsatt tid) och våndades över hälsningsproceduren och småpratsförväntningarna och annat som triggar igång Ångestmonstret.

Men när de andra väl dök upp gick det såklart jättebra. De är så gulliga allihop, och Ångestmonstret förpassades till något mörkt litet hörn medan jag blev omfamnad.

Själva mötet var himla roligt. Jag skrattade rätt mycket, och kom med lite kommentarer här och där. :)

Mötet inleddes med en runda, vilket är bland det värsta jag vet, men eftersom alla närvarande redan var bekanta sedan tidigare behövde jag inte krysta igenom hela hej-jag-heter-Malin-bla-bla-bla-ramsan utan det räckte med att berätta om mitt mående och vad som är på gång i mitt liv just nu. Jag svamlade lite om den stundande flytten och lämnade sedan tacksamt ordet vidare till nästa person.

När diskussionen om ansvarsområden och kontakt med externa parter drog igång vaknade Ångestmonstret till borta i sitt hörn, men innan hen hann börja gå bärsärkagång försäkrade mina fina Pride-vänner att de inte ställer lika höga krav på mig som på resten av styrelsen (eftersom de vet att jag har social fobi) så jag behöver inte göra något som jag tycker är obehagligt. :) Och det gjordes liksom aldrig någon stor grej av det. Man bara konstaterade att det är så det är. :)

Kommentarer
Livrädd

Ångestmonstret har inte en chans mot en förstående & kärleksfull regnbågsarmé - håll dig i ditt hörn! (Jag drömde att du börjat dricka kaffe. Med mjöl i. Inte mjölk. Mjöl. Och du hällde obekymrat mjöl i min kopp också. Sen svepte vi in oss i ett täcke över köksbordet och jag spillde min kaffegegga och du blev sammanbitet sur.)

Svar: Kaffe. Med mjöl i. Kära du, vad går du på för spännande sömntabletter?! :P
The Worrying Kind

2015-01-16 @ 12:32:45

Tänker du skriva en kommentar?

Vad gullig du är! Jag blir jätteglad när jag får trevliga kommentarer.

Observera att alla kommentarer granskas innan publicering. Olämpliga kommentarer, såsom mobbning och spam, kommer inte att publiceras.Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback