Flyttbestyr, Yaoi-lektyr och en utbildning dyr

Jag vaknade typ halv fem imorse och sedan kunde jag inte somna om. Så jag gick upp och började med morgonbestyren. Tänkte fylla på dosetten, men upptäckte att Sertralinet var slut (igen!). Började packa ner porslin från köksskåpen i flyttkartonger - jag känner mig lite stressad faktiskt, det är ju mindre än tre veckor kvar tills flyttlasset går nu! Bestämde mig för att ta ledigt idag för att hinna packa och greja ordentligt här hemma.
 
När apoteket öppnade klockan nio stod jag därutanför och såg ut som en snögubbe (varför kommer snön NU - det har ju varit jul och nyår, nu vill jag ha vår!). Jag var dagens första kund och det enda jag hämtade ut var Sertralin. Knaprade i mig dagens dos så fort jag kom hem. Och sedan fortsatte jag med flyttbestyren.
 
Framåt förmiddagen kånkade jag iväg med två stora svarta sopsäckar fyllda med utrensade saker till en loppis. Och då var jag faktiskt lite glad över snön, eftersom den gjorde att jag kunde släpa säckarna ibland utan att de gick sönder alltför mycket. Men det tog ändå typ en timme (vanligtvis tar det cirka fem minuter att gå dit) innan jag var hemma igen, och nu sitter jag här med en blodfylld blåsa (att sticka eller inte sticka hål på den - det är frågan!) på ena lillfingret och världens träningsvärk i armarna. Blä. Men skönt att vara av med en massa gammal skit i alla fall.
 
Tänkte fortsätta packa, men moralen började svikta så jag lade mig och läste Yaoi istället. ;) Upptäckte att det nya Sekai-ichi Hatsukoi-kapitlet nu (ÄNTLIGEN!!!) kommit i engelsk översättning...
 
(Bildkälla: Sekai-ichi Hatsukoi: The Case of Onodera Ritsu #20).
 
Och vad hände när jag var mitt uppe i värsta Fangirl Mode med massivt Nosebleed? Chefen ringde!!! :O Så då fick det bli snabbnedkylning och anläggande av superseriös ton innan jag var i skick att svara. :P Förstod i och för sig nästan att han skulle höra av sig någonting under dagen och uttrycka en viss oro - det skulle jag också ha gjort om en av mina anställda messat klockan fem(!) på morgonen och meddelat att hen behövde ta ut en semesterdag med omedelbar verkan. Men jag lugnade honom med att det inte var någon fara med mig utan att jag bara behövt lite tid för att packa inför flytten.
 
Utöver Sekai-ichi Hatsukoi-kapitlet kom det även något annat idag - årsbeskedet från CSN. Vilket inte gjorde mig fullt lika euforisk...
 
 
Jag har 23 år kvar att betala av på mina studieskulder. Yay. :S Men men...det finns väl värre saker att vara skuldsatt för än högskolestudier. Och jag är väldigt glad över att ha läst så mycket som jag har gjort. Efter en längre tids uppehåll (jag har inte pluggat sedan i juni!) funderar jag faktiskt på att börja läsa igen snart.
 
Igår satt jag och kollade igenom listan över kurser till sommar- och höstterminen och hittade en himla massa intressanta objekt. Det riktigt kliar i fingrarna på studienarkomanen! Men nu under våren tänker jag inte läsa någonting alls. Efter mycket vånda tackade jag nej till fortsättningskursen i japanska som jag blivit antagen till. Jag har inte tid att plugga just nu, och inte känner jag mig redo för att återuppta den otäcka kursen än heller. Så...det får bli en senare fråga.
 
Åter till flyttkartongerna!

Kommentarer
Livrädd

Du ska flytta snart! Det är så konstigt och roligt och spännande. Säg till om du behöver hjälp. (men var medveten om att jag är totalt opraktisk och svag :P) KRAM

Svar: Jaa, det är jättespännande! :D Wiiiieeeee!!! Tack men det är lugnt, vi anlitar flyttfirma. Men du får jättegärna komma och hälsa på sedan när vi kommit i ordning lite. :) Kraaam
The Worrying Kind

2015-01-16 @ 12:35:54

Tänker du skriva en kommentar?

Vad gullig du är! Jag blir jätteglad när jag får trevliga kommentarer.

Observera att alla kommentarer granskas innan publicering. Olämpliga kommentarer, såsom mobbning och spam, kommer inte att publiceras.Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback