Från det andra till det ena

Terminens sista yogapass avklarat tidigare ikväll. Det var bara jag och ledaren och en ny tjej som var där för att prova på. Det var en lite annorlunda upplevelse. Jag var såklart väldigt självmedveten och tyckte att det var jobbigt att säga alla mantran, eftersom det bara var jag och ledaren som sa dem medan den nya tjejen lyssnade och tittade på. Men jag kände mig också himla "hemma" och duktig som nästan per automatik utförde olika övningar medan den nya tjejen behövde omfattande instruktioner för att få ett grepp om vad det handlade om. Det fick mig att inse att jag lärt mig otroligt mycket sedan jag började med kundaliniyoga förra hösten. Och jag ser verkligen fram emot vårterminen! :-) 
 
På väg till kvällens yogapass, när jag stod och väntade på bussen, blev jag verbalt påhoppad av ett gäng fjortisar. De stod typ två meter från mig och pratade nedsättande om min väska och mina kläder. De ansträngde sig inte ens för att viska till varandra, utan de pratade högt och tydligt. Som om jag inte ens var där (eller som om de verkligen medvetet ville såra mig). Jag blev så paff att jag inte ens blev ledsen. Att bete sig sådär, mot någon de inte ens känner...det är bara så absurt! Jeez...väx upp, snorungar! 
 
På jobbet idag klädde vi (äntligen!) julgranen. Den stora alltså, inte den lilla rosa i mitt rum (den har ju redan stått framme flera veckor). Och Yohios julskiva fortsätter att gå på repeat i mitt rum. Så nu är det juuul i Körsbärsdalen på riktigt. :-) 
 
Igår kväll var jag på möte med fina Pride-familjen. Mysigt! Kramar och pepp och inspiration. Kärlek! 
 
Utbildning var jag också på igår. En endagskurs här i stan bara, ingen mer stockholmsresa (tack och lov). Det var väldigt intressant, givande och lärorikt. Och maten var fantastisk! Ingen blomkålspsykos med andra ord. ;-) 
 
 
PS. Oklart varför jag skrivit detta inlägg i omvänd kronologi. Det bara blev så. DS.

Kommentarer

Tänker du skriva en kommentar?

Vad gullig du är! Jag blir jätteglad när jag får trevliga kommentarer.

Observera att alla kommentarer granskas innan publicering. Olämpliga kommentarer, såsom mobbning och spam, kommer inte att publiceras.Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback