Rastlös själ

Med tanke på att gårdagen inleddes med skräckupplevelser, var det himla skönt att den avslutades med ett yogapass. Jag hade dock svårt för att slappna av under passet, jag kände mig rastlös och tankarna for iväg åt alla möjliga håll. Men men...det blir väl bättre nästa gång, hoppas jag.
 
Ni har väl förresten inte missat att det är sista dagen att ansöka till vårterminens högskolekurser idag? Jag har bara anmält mig till en enda kurs, nämligen den jag skulle ha gått nu under hösten men hoppade av. Jag är dock tveksam till om jag verkligen kommer att gå den i vår, eller om jag ska skjuta upp det till nästa höst istället.
 
Att gå en extremt krävande kurs under vårens högsäsong på jobbet är väl inte direkt att rekommendera...men att gå den under hösten då risken för att jag sjunker ner i höstdepressionens mörker ligger på nära nog 100 % är väl inte heller särskilt lämpligt. Gaaahh, jag vet inte! Men men...det behöver jag ju inte ta ställning till ännu på ett par månader. Och jag har annat att bekymra mig över fram till dess.
 

Kommentarer

Tänker du skriva en kommentar?

Vad gullig du är! Jag blir jätteglad när jag får trevliga kommentarer.

Observera att alla kommentarer granskas innan publicering. Olämpliga kommentarer, såsom mobbning och spam, kommer inte att publiceras.Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback