2015 blir det 1989!

Det blev en dramatisk förmiddag idag. Förköpsbiljetterna till Taylors kommande världsturné släpptes nämligen då. När jag skulle försöka boka biljetter så var jag tvungen att betala med kortet (numera HAR jag rätt sorts kort, så någon repris av förra årets kalabalik blev det tack och lov inte) men jag hade tydligen inte tillräckligt mycket pengar på kontot och bankdosan låg kvar hemma....gaaaaaahhh!!!
 
Slängde på mig jacka och skor och rusade in till chefen och meddelade att jag-måste-gå-hem-och-hämta-min-bankdosa-för-biljetterna-kan-ta-slut-när-som-helst-så-jag-måste-beställa-nu-nu-NU och då erbjöd han sig att skjutsa hem mig så att jag skulle hinna. Verkligen jättesnällt! (Lägg därtill att den aktuella konserten är mitt i vår värsta högsäsong på jobbet - men han låter mig ändå åka på en flera dagar lång resa till England då! Var nominerar man till Bästa Chef?!?)
 
Men vad hände när jag kom hem? Beställningen gick inte att genomföra på min dator! Det bara gick inte. Inte i någon av de webbläsare jag brukar använda och inte via någon av de tillgängliga länkarna till biljettbokningen. PANIIIK!!!
 
Så då var det bara att halvspringa tillbaka till jobbet. Genomsvettig och under pågående astmaanfall kastade jag mig ner vid min jobbdator och började nästan gråta av hysteri inför utsikten om att biljetterna skulle vara slut redan...
 
Men vet ni vad? Det fanns biljetter kvar!!! Jag kunde genomföra bokningen utan problem. Jag blev så himla lycklig så jag visste inte var jag skulle göra av mig själv! Iiiiiiiihhhhh, happy happy HAPPY!!! :D
 

Kommentarer
Jane83

Vilken härlig chef du verkar ha :-)

Svar: I know :)
The Worrying Kind

2014-11-05 @ 08:36:55

Tänker du skriva en kommentar?

Vad gullig du är! Jag blir jätteglad när jag får trevliga kommentarer.

Observera att alla kommentarer granskas innan publicering. Olämpliga kommentarer, såsom mobbning och spam, kommer inte att publiceras.Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback