Skräckblandad förtjusning

I måndags skulle det ju ha kommit en gubbe och en kille hit till Körsbärsdalen för att träffa mig. Båda två kom igår istället. Och i vanlig ordning var det inte alls så farligt som jag befarat. Jag skulle nästan våga påstå att det gick riktigt bra. :)
 
Men nu hägrar en ny fara vid horisonten istället. På fredag nästa vecka ska chefen och jag hålla i en utbildningsdag för en hel grupp andra revisorer. :O Det har pratats om detta i säkert ett år(!) vid det här laget, men det har alltid kommit en massa andra saker emellan och så har det skjutits upp och aldrig blivit av (jag erkänner villigt att jag bidragit till förhalandet). Men nu har chefen spikat ett datum, så nu är det slut på undvikandet och dags att börja förbereda sig inför vad som komma skall.
 
Jag känner någon slags...jag vet inte, skräckblandad förtjusning(?) inför detta. Jag är fullkomligt livrädd, men samtidigt finns det en liten del av mig som tycker att det ska bli ganska spännande ändå. Så...jag antar att Ångestmonstret inte har total kontroll över detta. :)

Kommentarer

Tänker du skriva en kommentar?

Vad gullig du är! Jag blir jätteglad när jag får trevliga kommentarer.

Observera att alla kommentarer granskas innan publicering. Olämpliga kommentarer, såsom mobbning och spam, kommer inte att publiceras.Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback