Lågtryck

Håller jag på att bli deprimerad? Eller är det "bara" kombinationen mens, stress, väderomslag och psykisk terror som gör mig såhär zombielåg? Jag bara känner mig så himla...ledsen. Plötsligt är det så mycket som känns så meningslöst, jag orkar ingenting, jag klarar knappt ens av att pressa fram leenden, jag vill bara lägga mig ner och skrika och gråta och dö.
 
Frågorna tornar upp sig inom mig. Är det MIG det är fel på? Är det något med MIG som lockar folk att vara elaka mot mig? Det är ju inte precis första gången...
 
Fan, jag orkar inte! Jag försöker lyssna på alla som talar om för mig hur fin jag är och hur jävlig personen som hackar på mig är. Men det är svårt. Ångestmonstret går bärsärkagång inom mig, rädslan förlamar mig, mörkret håller mig fast...och jag bara ORKAR INTE.
 
Suck. Nu tänker jag gå och lägga mig. Får se hur jag känner mig imorgon. Förhoppningsvis bättre. Fredagen kommer bli överjävlig, det vet jag redan nu, men torsdagen kanske kan bli lite fin ändå. Och lördagen och söndagen. Vi får se.
 

Kommentarer
Lillasyster

<3 <3 <3

Svar: <3 <3 <3 <3 <3
The Worrying Kind

2014-03-27 @ 11:39:39

Tänker du skriva en kommentar?

Vad gullig du är! Jag blir jätteglad när jag får trevliga kommentarer.

Observera att alla kommentarer granskas innan publicering. Olämpliga kommentarer, såsom mobbning och spam, kommer inte att publiceras.Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback