Japanskt i Körsbärsdalen

Malin (halvt hysterisk över ett krångligt bokslut): Jag håller på att få ett nervöst sammanbrott!
Chefen (fullkomligt lugn): Nämen, få inte det. Det har vi inte tid med.
 
Jag älskar vår jargong. ;)
 
By the way så spelades YOHIOs "To The End" på radion under förmiddagsfikat. Första gången jag hört den på radion. :D Det borde kanske inte vara något speciellt med det, med tanke på att jag lyssnat på låten ungefär en miljon gånger via Spotify (och dessförinnan via...eh, annat sätt) vid det här laget, men det kändes faktiskt riktigt stort. :)
 
I tisdags fick jag en ny datorskärm. En gigantisk sådan! Mycket bredare än min förra, så den vackra Taylor-bilden jag haft som skrivbordsunderlägg ett bra tag nu passar inte längre. Så imorse gav jag mig ut på googlingsjakt efter ett nytt skrivbordsunderlägg. Föga överraskande koncentrerade jag jakten till Yaoi-träsket - och föga överraskande var det väldigt svårt att där hitta något som kändes tillräckligt anständigt för jobbdatorn. ;) Men efter en stunds letande hittade jag faktiskt denna söta bild på Kisa och Yukina...
 
 
Och när vi ändå är inne på det japanska temat så kan jag ju upplysa om att jag idag inhandlat en jävligt dyr och jävligt onödig men SÅ himla söt Hello Kitty-dräkt (och vid det här inköpet var jag inte ens hög, till skillnad från när jag köpte klänningen). Jag kommer aldrig i livet att gå utanför dörren när jag har den på mig, men jag tror att den blir väldigt mysig att lulla runt i här hemma i alla fall. Och jag ser den som en present till mig själv, för att fira att jag från och med mars får tvåtusen kronor mer i månadslön. :)
 
 
Nu ska jag gå och lägga mig. Har en lååång jobba-ute-hos-kund-dag framför mig imorgon. Natti natti!

Kommentarer
Lillasyster

Det är väl förunnat, gumman! Kommer bli jättesött ihop med dina vita fluffiga pärltossor :) <3

2014-03-06 @ 20:05:05

Tänker du skriva en kommentar?

Vad gullig du är! Jag blir jätteglad när jag får trevliga kommentarer.

Observera att alla kommentarer granskas innan publicering. Olämpliga kommentarer, såsom mobbning och spam, kommer inte att publiceras.Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback