Japansk kris

Jag somnade inte förrän mitt i natten igår kväll heller. Jag hade inte tänkt ta Imovane, men det fick bli så ändå - jag hade liksom ingen lust att ligga vaken ända till morgonen. Konstigt nog kände jag mig ändå pigg när jag vaknade och gick upp vid sextiden imorse.
 
Jag satte mig genast vid köksbordet och började plugga japanska. Kissen hjälpte till...eller ja, hon låg i fönstret bakom mig och halvsov i morgonsolen...men hon höll mig ju sällskap i alla fall. :)
 
 
Under pluggandets gång drabbades jag av en smärre kris. Panikartade och deprimerande tankar som att "jag kommer aldrig lära mig det här" och "det är ingen idé att jag försöker" rusade runt i huvudet. Jag gissar att detta hänger ihop med att anmälan till höstkurserna öppnar imorgon och jag får prestationsångest inför tanken att fortsätta fördjupa mig i det japanska språket (på annat universitet och med annan lärare och på högre nivå och med högre studietakt än kursen jag läser nu) och undrar om jag rent kunskapsmässigt verkligen är redo för att ta detta steg. Gaaahh!!!
 
Hm. Här krävs visst lite uppmuntran...
 

Kommentarer
Lillasyster

Naaaw, hjärtat, tänk på allt du redan kan! Fyller på i hjärttanken <3 <3 <3 <3 <3

Svar: <3 <3 <3 <3 <3
The Worrying Kind

2014-03-16 @ 14:51:07

Tänker du skriva en kommentar?

Vad gullig du är! Jag blir jätteglad när jag får trevliga kommentarer.

Observera att alla kommentarer granskas innan publicering. Olämpliga kommentarer, såsom mobbning och spam, kommer inte att publiceras.Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback