Bortskämd liten kisse

När jag skulle köpa kattmat sist så fanns det inte Royal Canin Indoor, som jag brukar köpa. Men expediten hävdade att Royal Canin Indoor Long Hair var exakt likadan, bara med lite mer oljor för att göra pälsen fin. Så jag köpte en påse av den senare sorten.
 
De ser väl lika ut?
 
Tyckte min lilla prinsessa att det var sak samma? Fnys heller. När jag öppnade påsen sniffade hon nyfiket i luften eftersom hon inte kände igen lukten, och när jag hällde upp det nya fodret i skålen (uppblandat med det gamla för att göra övergången lättare) gick hon fram och nosade lite skeptiskt på det och sedan gick hon sin väg utan att ens smaka.
 
Jag påminde henne om att hon minsann tillbringade sina första åtta månader i livet på gatorna i Ystad, där hon fick äta vad hon kunde få tag på och inte kunde vara kräsen om hon ville överleva. Men hon lyssnade inte på det örat. Fyra år som min bortskämda lilla älskling har satt sina spår.
 
När jag kommer hem från jobbet i eftermiddag får jag väl se om hon har ätit någonting. Annars är det nog inget annat att göra än att gå till en annan djuraffär och se om de har rätt foder där. Vad gör man inte för sin lilla prinsessa...
 
Husets härskarinna med matte.

Kommentarer
Lillasyster

<3

2014-03-20 @ 10:52:59

Tänker du skriva en kommentar?

Vad gullig du är! Jag blir jätteglad när jag får trevliga kommentarer.

Observera att alla kommentarer granskas innan publicering. Olämpliga kommentarer, såsom mobbning och spam, kommer inte att publiceras.Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback