Vad är det för FEL på folk?!

Imorse ägnade jag en stund åt att googla på aborter, inför sista inlämningsuppgiften i genuskursen. Och då ramlade jag över en artikel (eller ja, egentligen flera) som gjorde mig så jävla upprörd.
 
Alltså...för mig har KD alltid representerat den religiösa ondskan inom svensk politik. Men nu har det visst kommit ett nytt parti som är ÄNNU VÄRRE. Högst upp på sin agenda sätter de abortmotstånd och homofobi och allmän trångsynthet. Fast de kallar det förstås inte för det, utan för "traditionella kristna värderingar". Suck.
 
FUCK. YOU. MORONS. (Och välkomna till 2000-talet. Eller nä förresten, ni kan gott stanna i medeltiden - där ni hör hemma.)
 
Men de erkänner i alla fall att det är från KD och SD (riksdagens största puckopartier) som de främst kommer att försöka sno väljare...så på något sätt verkar de ändå inse själva att det mest är idioter som kommer vilja rösta på dem.
 
Uuuuääääähhhh!!! Jag skulle väl egentligen kunna skriva flera kilometer text om hur jävla dumma i huvudet dessa människor är...men det har varit en lång dag idag och jag är väldigt trött (och att tänka på hur störda människor det finns här i världen gör mig ännu tröttare), så jag orkar inte riktigt det just nu. Men ni fattar nog ändå.
 
Så vi tar och avslutar det här inlägget nu. Och lyssnar på en peppande The Ark-låt istället. En vacker godnattvisa över den mörka samhällsutvecklingen.
 
'Cause if you fight love, you're always a loser...

Kommentarer
Lillasyster

Trött man blir

Svar: Jag vet. :-/
The Worrying Kind

2014-01-14 @ 00:55:13
Per

Skrämmande med sådana åsikter. Tråkigt att de även säger att det är traditionella kristna värderingar. Klingar inte rätt med att alla människor är lika värda.

Svar: Verkligen skrämmande! :-(
The Worrying Kind

2014-01-14 @ 09:29:20

Tänker du skriva en kommentar?

Vad gullig du är! Jag blir jätteglad när jag får trevliga kommentarer.

Observera att alla kommentarer granskas innan publicering. Olämpliga kommentarer, såsom mobbning och spam, kommer inte att publiceras.Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback