Tandläkartortyr

Jag överlevde tandläkarbesöket. Det gick faktiskt ovanligt smidigt att dra ut den här visdomstanden (jämfört med tidigare skräckupplevelser). Och det blev billigare än vad jag hade räknat med (fast egentligen tycker jag inte att man borde behöva betala alls för att utsättas för sådan här tortyr - man borde snarare FÅ betalt!).
 
Jag brukar alltid be om att få med mig utdragna tänder hem. Lite creepy kanske. :P
 
Tandläkarbesöket var vid lunchtid och chefen tyckte inte att jag skulle komma tillbaka och jobba något mer efteråt utan att jag skulle gå hem och vila mig istället. Men jag hade ett kundmöte inbokat på eftermiddagen, så jag kämpade på ett par timmar där på eftermiddagen. Halva huvudet var bedövat och jag kunde knappt prata och jag fick inte äta och jag kände mig allmänt mongo. Så jag gick hem så fort kundmötet var avklarat.
 
Sedan lade jag mig och sov i flera timmar. Egentligen borde jag ha pluggat, men jag orkade inte. Så det har jag fått panikgöra nu på kvällen. Jag är långt ifrån klar och deadline för samtliga uppgifter är imorgon kväll och jag vet inte hur jag ska lyckas med det...men det löser sig förhoppningsvis. Hur som helst orkar jag inte mer ikväll, så det får bli ett av morgondagens bekymmer. Nu ska jag sova igen. Natti!

Kommentarer
Lillasyster

Imorgon tar du lugna, friska tag, så du klarar dig säkert! <3 ;)

Instämmer, borde få betalt, inte behöva betala!

2014-01-16 @ 22:51:22

Tänker du skriva en kommentar?

Vad gullig du är! Jag blir jätteglad när jag får trevliga kommentarer.

Observera att alla kommentarer granskas innan publicering. Olämpliga kommentarer, såsom mobbning och spam, kommer inte att publiceras.Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback