Malin på dansskola

Idag har renovering av skrivbord inletts. Röja undan alla lager av papper och böcker och annat som samlats ovanpå det (tog halva dagen) och sedan slipa och måla på ett lager grundfärg (tog andra halvan av dagen).
 
Och nu ikväll har jag varit iväg och DANSAT minsann! :D Syrran följde med - vilket jag är evigt tacksam för, för jag hade inte fixat det på egen hand.
 
Det var inte alls så obehagligt som jag trott att dansa framför en gigantisk spegel tillsammans med en massa andra människor. Men svårt var det! Och vilket jäkla tempo läraren höll! Jag hängde inte alls med. Och dessutom var det lite väl mycket jucka-och-skaka-rumpa för min smak i koreografin, det kändes inte allls bekvämt. Just den här kursen var visst inriktad på "Commercial/MTV jazz"...inte alls så mycket jazz- och showdans, så som jag föreställt mig det. :S
 
Framåt slutet av passet delade läraren in oss i två grupper, så att hälften av oss skulle dansa medan de andra satt framför oss och glodde på oss. Fram till dess hade det känts ganska okej att skutta runt i salen, men DÄR gick verkligen Malins gräns. Jag drog mig bort mot dörren, och smet ut i samma ögonblick som musiken började. Dansa inför publik - fan heller! :O
 
Slutsats? Det blir ingen danskurs för mig i vår. Visst är jag lite besviken över det, men samtidigt känns det bra att jag inte lyssnade på Ångestmonstret (som försökte få mig att stanna hemma ikväll) utan faktiskt gick dit och provade. Det får ändå ses som en liten seger. :)

Kommentarer
Lillasyster

Du var jätteduktig, min ängel! :)

2014-01-19 @ 21:35:38

Tänker du skriva en kommentar?

Vad gullig du är! Jag blir jätteglad när jag får trevliga kommentarer.

Observera att alla kommentarer granskas innan publicering. Olämpliga kommentarer, såsom mobbning och spam, kommer inte att publiceras.Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback