Inre motsättningar

Om några veckor drar vårens danskurser igång och jag skulle så gärna vilja gå en kurs i jazz- och showdance. Har drömt om detta i flera år(!) vid det här laget. Och nu har jag faktiskt gått så långt att jag skrivit in terminens kursstart och prova-på-tillfälle och sådana saker i kalendern. Så nu sitter jag här med råångest och överlägger med mig själv huruvida detta är så klokt egentligen. Ska jag verkligen gå dit, jag kommer ju ändå bara få panik och rusa därifrån, jag kommer förmodligen inte känna någon där och alla andra är säkert mycket duktigare än vad jag är, tänk om man måste uppträda inför publik som någon slags vidrig final vid kursens slut, hur fan kan jag ens överväga att utsätta mig själv för allt detta?!? Gaaah...jag får psykbryt snart!
 

Kommentarer
Lillasyster

Lilla Malin behöver en kram av Stora Malin. Och Ångestmonstret behöver en snyting - Ångestmonstret ville ju inte låta dig se Taylor heller, fast det gjorde dig lycklig att få göra det. Jag hejar på teamwork mellan Lilla och Stora Malin :) <3

Svar: Du får mer än gärna utföra några av dina kampartstekniker på Ångestmonstret!
The Worrying Kind

2014-01-04 @ 16:32:20
Caroline

Jag tycker verkligen du ska testa! Du kommer att klara det; & förstå vad stolt & glad du kommer att vara efteråt! Du har ju klarat så mycket annat (USA & jobbresor till Stockholm) att en liten danskurs kommer gå galant!

Svar: Tror du verkligen det? Tack så mycket! :-) Ska fundera på saken...
The Worrying Kind

2014-01-05 @ 09:57:36
URL: http://knins.wordpress.com

Tänker du skriva en kommentar?

Vad gullig du är! Jag blir jätteglad när jag får trevliga kommentarer.

Observera att alla kommentarer granskas innan publicering. Olämpliga kommentarer, såsom mobbning och spam, kommer inte att publiceras.Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback