Helgen mellan två terminer

Intorkade kattspyor på köksgardinen (oklart hur länge de funnits där, men kissen verkar må bra i alla fall så det är nog lugnt) och rastlöshetsångest över att höstterminen är över (dämpad genom en stunds kurser-hösten-2014-surfande på Antagning.se). Jag måste säga att jag haft bättre lördagsmorgnar.
 
Men det utvecklades till en helt okej dag ändå. Syrran och jag gav oss ut i snön och shoppade loss på en lördagsöppen loppis. Malin-blir-alldeles-yr-mycket folk där, men det gick faktiskt riktigt bra. Sedan bar det av hem till mammas svärmor för födelsedagsmiddag.
 
Nu ikväll hade jag tänkt påbörja renoveringen av mitt skrivbord, men det får nog bli lite romanskrivande istället. Imorgon ska jag gå på prova-på-tillfälle på danskursen som jag vill börja gå. Syrran ska följa med - tack och lov, för annars är risken stor att jag inte kommer mig för att ta mig in genom dörren till dansstudion ens.
 
Men men...det är imorgon det. Nu bär det av till Sherwoodskogen! :)

Kommentarer

Tänker du skriva en kommentar?

Vad gullig du är! Jag blir jätteglad när jag får trevliga kommentarer.

Observera att alla kommentarer granskas innan publicering. Olämpliga kommentarer, såsom mobbning och spam, kommer inte att publiceras.Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback