Alternativa tabletter

Smet iväg till apoteket på lunchen idag och hämtade ut Sertralin. Fast jag fick visst Oralin istället. Gillar inte alls när de byter ut medicinerna på det där sättet, även om de hävdar att "det är samma sak". Det är illa nog att man får olika fabrikat typ varenda jäkla gång, men olika mediciner - där går fan gränsen! :O

Men men...det är väl bara att finna sig i eländet. Man har ju liksom inte så värst mycket att säga till om i denna fråga.

Förutom när det gäller Imovane. Där har jag sagt till Cirkus Psyk på skarpen att de måste skriva "får ej bytas" på recepten, så att inte apoteket försöker pracka på mig några vidriga Zopiklon som smakar SKIT.

Apropå Imovane så är det väl snart dags för kvällens tablett. Kissen har redan slocknat här bredvid mig och jag är själv jäkligt trött, så...natti natti!

Kommentarer
Anonym

det är väl samma verksamma ämne i både sertralin och oralin och därför kan de byta - man får väl det som är billigast för tillfället? Brukar själv få oralin istället för sertralin ibland. märker ingen skillnad åtminstone

2014-01-29 @ 16:54:13

Tänker du skriva en kommentar?

Vad gullig du är! Jag blir jätteglad när jag får trevliga kommentarer.

Observera att alla kommentarer granskas innan publicering. Olämpliga kommentarer, såsom mobbning och spam, kommer inte att publiceras.Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback