Olämpliga aktiviteter på olämpliga tider

Efter att jag postat det senaste inlägget och lagt ifrån mig dutten somnade jag förstås om ganska snart och sov ända tills klockan ringde...?
 
Nä. Det gjorde jag inte.
 
Författarådran började nämligen pulsera. Det poppade upp en idé som jag bara inte kunde släppa. Den växte och blev större, jag fick upp olika scener i huvudet som jag började pussla ihop och snart hade jag en i stort sett färdig storyline klar för mig. Så då måste jag förstås springa och hämta papper och penna och skriva ner eländet.
 
Med tanke på vilken sorts litteratur (om vi nu kan kalla det för det) jag frossar i för närvarande så kanske ni förstår vad det är för sorts bok jag tänker skriva...? Mhm, precis. En fullfjädrad Yaoi-roman, med allt vad det innebär av perversionsnormalisering och övergreppstrivialisering och pedofiliglorifiering. Med andra ord - fullkomligt vidrigt.
 
När jag nu på morgonen läste igenom nattens anteckningar blev jag riktigt bestört. Vad i HELVETE, liksom. Ska JAG skriva DEN HÄR historien?! Skulle inte tro det...
 
Hm. Vi får väl se hur det blir med den saken. Det är inget jag tänker kasta mig över just nu i alla fall. Nu ska jag först och främst försöka hålla mig vaken genom hela arbetsdagen (jag somnade inte om förrän någon timme innan klockan ringde imorse, så det lär ju bli en rejäl utmaning framåt eftermiddagen).
 

Kommentarer
Lillasyster

Du kan ha det som nattprojekt, skriva på någon gång ibland när du inte kan sova.

Sötesyster <3

2014-02-06 @ 11:40:57

Tänker du skriva en kommentar?

Vad gullig du är! Jag blir jätteglad när jag får trevliga kommentarer.

Observera att alla kommentarer granskas innan publicering. Olämpliga kommentarer, såsom mobbning och spam, kommer inte att publiceras.Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback