Näsblod & Nosebleed

Imorse kom jag inte till jobbet förrän efter klockan sju. :O Jag var så himla trött när väckarklockan ringde imorse. För istället för att gå och lägga mig i anständig tid igår kväll satt jag uppe och skrev oanständig scen till min Yaoi-roman tills klockan var långt-efter-läggdags. Oj oj oj... ;)
 
Här någonstans kanske vi har förklaringen till den senaste tidens massiva näsblödande? ;) Nävars. Nu var det ju inte metaforen "nosebleed" det handlade om, utan faktiskt riktigt näsblod - och jag tvivlar starkt på att det har något med Yaoi att göra. :P
 
Men vad beror då allt detta näsblod på? Ja, det blir jag tillsagd från alla håll och kanter att jag borde RINGA till sjukvården och höra mig för om. Fnys. Det tror ni, va.
 
Om kissen mår dåligt så ringer jag runt till typ alla veterinärer i hela stan, för då gäller det ju min lilla älskling och då tar modersinstinkten över och motar in Ångestmonstret i något mörkt litet hörn tills jag har sett till att kissen får den hjälp hon behöver.
 
Men när det gäller mig själv...då ska det fan mycket till innan jag kontaktar vården. Och idag har det ju inte kommit något näsblod...inte sedan imorse i alla fall. Så det kanske inte är så nödvändigt att ringa? Och dessutom kan jag ju googla om jag undrar något, vad ska jag ringa för?!
 
Ja, ni hör ju. Förhalning, undanflykter, undvikandebeteende och allmän feghet. Men ja...om det kommer något mer blod så ringer jag imorgon. Jag lovar (eller något ditåt). Nu tänker jag i alla fall inte göra något annat än att gå och lägga mig. Bäst att jag stänger av datorn omedelbart, innan jag får för mig att skriva något mer på Yaoi-romanen och orsakar ännu mer nosebleed. ;)
 

Kommentarer
Tillie

Hör själv till den skaran som inte gillar att ringa. Om du inte uppmärksammat det kan man via 1177.se logga in på "Mina vårdkontakter" och kontakta sin vårdcentral. Tror att man kan koppla någon form av mobil-legitimation om man inte har BankID.
Jag brukar avböja telefonkontakt om möjligt, och be dem svara via mail/inbyggd mail :)

Svar: Tack för tipset, det hade jag nog någonstans i bakhuvudet (tror att jag har gjort så förr någon gång) men hade glömt bort det. Om blodflödet tilltar igen ska jag nog göra så. :)
The Worrying Kind

2014-02-27 @ 18:09:02

Tänker du skriva en kommentar?

Vad gullig du är! Jag blir jätteglad när jag får trevliga kommentarer.

Observera att alla kommentarer granskas innan publicering. Olämpliga kommentarer, såsom mobbning och spam, kommer inte att publiceras.Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback