Min bästa tid är nu...på morgonen

Nog för att jag är en morgonmänniska och nog för att jag brukar gå upp tidigt (halv sex) så gott som varenda dag. Men idag blev det nog ändå lite overkill. Jag gick upp vid halv fyra imorse. HALV FYRA!!! Varför i helvete då, undrar ni säkert. Tja...jag vaknade och kände mig för pigg för att somna om, så...det var väl lika bra att gå upp, tyckte jag. :P
 
Vid fyratiden gick jag ut med soporna efter att ha städat kissens låda (som jag inte orkade igår eftermiddag). Rufsigt hår, flanellpyjamasbyxor, sidenpyjamasskjorta och gummistövlar. Jag tvekade lite inför att visa mig ute i denna outfit, men tänkte sedan att jag förmodligen inte skulle stöta på en enda människa ute vid den tiden. Och det gjorde jag inte heller, det var alldeles tyst och mörkt och folktomt på innergården.
 
Under morgonen har jag även hunnit med att läsa några kapitel i en roman, plugga japanska och färga håret. Om några timmar ska jag pulsa ut i snön för att gå på café och fira syrrans födelsedag med familjen lite såhär i efterskott.
 
Hur jag ska orka hålla mig vaken för att se när den vackra flickpojken uppträder i Melodifestivalen ikväll har jag ingen aning om. Vid den tiden kommer jag förmodligen att vara ganska så jäkla zombietrött. Men jag antar att jag kvicknar till så fort jag får syn på Yohio. ;)
 

Kommentarer

Tänker du skriva en kommentar?

Vad gullig du är! Jag blir jätteglad när jag får trevliga kommentarer.

Observera att alla kommentarer granskas innan publicering. Olämpliga kommentarer, såsom mobbning och spam, kommer inte att publiceras.Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback