Mer sysselsättning åt Malin!

By the way så kan jag ju upplysa om att gårdagens kundbesök gick jättebra. :) Mina händer skakade som fan när jag skulle sitta vid datorn eller bläddra med papper, speciellt i början, men förhoppningsvis var det ingen som märkte det (hoppet är det sista som överger människan). Jag var där i hela tre timmar och jag fick uppfattningen att kunden var väldigt nöjd och till och med tycker om mig. :)
 
Självklart tar sådana här utflykter på krafterna, även när det går bra. Framåt eftermiddagen, när jag var tillbaka på kontoret och spänningarna släppte, kände jag mig fullkomligt utmattad. Att jag lyckades göra löner för två företag, i princip slutföra ett bokslut samt författa en konteringsguide till en kund är fan ett mirakel. Övertid lyckades jag visst jobba också.
 
Men nu är det helg, så nu får jag väl vila upp mig? Nja...inte direkt. En talövning i japanskakursen, två födelsedagsfiranden, en shoppingrunda på stan, ett möte med stödpersonen, en stipendieansökan, en försäkringsansökan, eventuellt några timmar på kontoret...och säkert en hel del andra saker.
 
Men jag klagar inte. Jag föredrar absolut att vara fullbokad, framför att sitta alldeles sysslolös. När jag inte har något att ägna min tid och min kraft åt får ångesten liksom fritt spelrum. Så...mer aktiviteter åt Malin!
 
Apropå det så öppnade anmälan till årets sommarkurser igår, det hade ni väl full koll på? ;) Jag var dock för trött när jag kom hem igår för att överhuvudtaget orka sätta mig vid datorn (därav avsaknaden av blogginlägg), så min ansökan blev inte inskickad förrän nu på morgonen. Vilka kurser jag skulle söka och vilken ordning jag skulle prioritera dem i hade jag förstås redan bestämt sedan länge.

Kommentarer

Tänker du skriva en kommentar?

Vad gullig du är! Jag blir jätteglad när jag får trevliga kommentarer.

Observera att alla kommentarer granskas innan publicering. Olämpliga kommentarer, såsom mobbning och spam, kommer inte att publiceras.Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback