Kultur i sjukstugan

Jag stannade hemma från jobbet idag. Känner mig fortfarande eländig och har tillbringat större delen av dagen sovande i sängen. Och förbrukat en jäkla massa pappersnäsdukar.
 
Har även lämnat Nakamura-senseis trygga glänta av Junjou Romantica och Sekai-ichi Hatsukoi och gett mig ut på jakt efter andra byten i den djupa Yaoi-djungeln. Kastade mig över första volymen av Gravitation - och blev djupt besviken. Jag borde antagligen ha anat oråd när det inte dök upp någon varningsruta om olämpligt innehåll för minderåriga läsare. Efter cirka 200 sidors läsning hade huvudkaraktärerna kysst varandra exakt TVÅ gånger. Inget mer "allvarligt" hände och själva handlingen var jävligt banal, teckningsstilen var himla annorlunda mot vad jag är van vid och jag blev fruktansvärt frustrerad, i det närmaste förtvivlad. Jag kan bara hoppas att serien utvecklas och blir bättre vartefter (jag har hört ryktas om att så är fallet), för detta var verkligen en bedrövlig upplevelse.
 
 
Syrran och jag är nu inne på tredje säsongen av Game of Thrones. Två säsonger avklarade på en enda helg - det får nästan ses som osunt. :P Jag måste säga att jag gillar den serien (uppenbarligen, eftersom jag ägnat en mycket stor del av de senaste dagarna åt den). Det är dock lite väl mycket sex och övervåld för min smak...herregud, man behöver faktiskt inte få SE allting, man fattar ändå vad som händer! Jag sitter liksom med Hello Kitty-kudden framför ansiktet och väntar på att eländet ska vara över...och då riskerar man ju att missa viktiga detaljer i handlingen. Tack och lov har syrran läst böckerna (och sett första och andra säsongen tidigare) så hon kan fylla i och förklara saker och ting för mig. :)
 

Kommentarer

Tänker du skriva en kommentar?

Vad gullig du är! Jag blir jätteglad när jag får trevliga kommentarer.

Observera att alla kommentarer granskas innan publicering. Olämpliga kommentarer, såsom mobbning och spam, kommer inte att publiceras.Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback