Jag är som jag är och det är okej

Jag vet inte om ni kommer ihåg det (ni som var med då), men för lite mer än ett år sedan fick jag avslag på min ansökan om sjukförsäkring genom jobbet eftersom jag är ett psykfall (sjukförsäkringar är bara till för friska människor, förstår ni).
 
Nu har vi en ny försäkringsnisse i Körsbärsdalen (istället för de där jävla mupparna). Idag hade jag möte med honom, och efter något ögonblicks tvekan berättade jag för honom om anledningen till avslaget. Och han sa att han tyckte det lät väldigt märkligt och att han ska kolla upp möjligheterna att få det omprövat, alternativt hitta en annan försäkringslösning för mig. Vilken ängel! Jag älskar honom redan.
 
På eftermiddagen hade chefen och jag möte med en ny leverantör. Jag berättade om den obehagliga incidenten i måndags med vår nuvarande leverantör, och chefen fällde någon förklarande kommentar om att "Malin är lite känslig". Men det var inget fördömande eller förlöjligande i hans röst, bara ett ömt konstaterande av faktiska omständigheter. Nog för att jag redan visste att han accepterar mig, sådan jag nu är, men det kändes ändå fint att få det bekräftat. :)
 
Imorgon bitti ska jag iväg på kundbesök. Ensam!!! Till en kund som faktiskt lackat ur på mig en gång! :O Det känns jävligt nervöst. Försöker dock att inte fundera så mycket på det just nu, utan istället glädjas åt de positiva upplevelserna jag haft idag.
 

Kommentarer
Lillasyster

Du är finast som du är <3 :)

2014-02-20 @ 20:39:40

Tänker du skriva en kommentar?

Vad gullig du är! Jag blir jätteglad när jag får trevliga kommentarer.

Observera att alla kommentarer granskas innan publicering. Olämpliga kommentarer, såsom mobbning och spam, kommer inte att publiceras.Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback