Baby, I'm The Worrying Kind

Jag mår betydligt bättre idag än igår. Bara så ni vet.
 
Men guuud, vad skämmigt det är med dessa känslomässiga berg- och dalbanor och vad de leder till.
 
Det här är någonting jag verkligen hatar med mig själv. När det dyker upp någonting som triggar igång oron inom mig så dröjer det inte länge innan jag i tankarna skapat en hel jäkla hönsfarm av en ynka liten fjäder. Och fram till det ögonblicket håller jag det inom mig. Men sedan går det inte längre. Det känns som om jag ska explodera och jag bara MÅSTE få utlopp för allt det där som bryter ner mitt sinne. Och då vräker jag ur mig all ångest över personen det berör. Och hen reagerar då i princip alltid med förvåning. För hen har såklart inte ens uppmärksammat den där lilla fjädern - än mindre någon gigantisk hönsfarm. Så mitt utbrott verkar komma helt out of the blue.
 
Detta hände ganska ofta under mitt förhållande med L. Det måste ha varit asjobbigt för henne (i början var hon jättegullig och tog hand om mig vid dessa tillfällen, men när det sedan hände igen och igen och igen blev hon mest trött och irriterad). Liksom det är för alla andra som utsätts för denna sida av The Worrying Kind. Jag fattar det, och jag inser att jag inte kan hålla på och reagera på det här sättet...men ändå fortsätter jag.
 
När jag hamnar i det där hysteriska tillståndet där jag knappt kan tänka klart och det känns som om jag ska gå under om jag inte får ge utlopp för min oro...då behöver jag någon som varsamt tar ner mig på jorden och lugnar ner mig och försäkrar mig om att allt är som det ska vara.
 
Kisa-san är verkligen den Yaoi-karaktär jag identifierar mig mest med. Bilden ovan kommer från kvällens Sekai-ichi Hatsukoi-läsning, där Kisa bygger upp gigantiska ångestberg av sina egna tankar och sedan blir omhändertagen och lugnad av sin älskade Yukina (märkligt sammanträffande att jag skulle läsa detta just ikväll).
 
Idag var det chefen som utsattes för mitt ångestutbrott. Jag kröp upp i hans soffa och vräkte ur mig allt det där som byggts upp inom mig. Och han reagerade precis så som jag behöver bli bemött i detta läge. Han sa bland annat att "du behöver aldrig vara orolig". Och då blev jag fullkomligt lugn. I ungefär två minuter. Sedan började jag våndas över det faktum att jag oroat mig innan och att jag låtit denna oro mynna ut i ett utbrott. Och så satte karusellen igång igen...
 
Geez. Jag måste verkligen göra någonting åt detta! Jag kan ju inte räkna med att det alltid ska finnas någon tålmodig och förstående individ där som tar hand om mig varenda gång jag freakar ut. Jag måste lära mig att reda ut mitt eget känslokaos på egen hand. Men hur fan ska det gå till?! Än så länge har det ju inte gått direkt lysande, om man säger så. Suck.
 

Kommentarer
Lillasyster

Finaste älsklingssyster, du är inte jobbig! Du får komma till mig när du behöver bli kramad och ompysslad och lyssnad på <3 <3 <3

Från det ena till det andra, så kom jag att tänka på filmen Bröllopsdagen: "Nu råkade det inte vara något jättestup, utan knappt en liten bergknalle!" ;)

Svar: Gullesyster, du är för omtänksam för ditt eget bästa...du ska inte behöva ta hand om mig precis hela tiden, jag måste lära mig att klara mig själv ibland. <3
The Worrying Kind

2014-02-04 @ 22:29:59
Lillasyster

Hjärtat, tänk på hur mycket du redan har klarat själv. Du är jättestark <3

2014-02-05 @ 10:51:05

Tänker du skriva en kommentar?

Vad gullig du är! Jag blir jätteglad när jag får trevliga kommentarer.

Observera att alla kommentarer granskas innan publicering. Olämpliga kommentarer, såsom mobbning och spam, kommer inte att publiceras.Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback