Yaoi & Gästabud

Jag har varit vaken sedan före klockan tre utan att kunna somna om. Inte för att jag drömde något speciellt obehagligt (inte vad jag kommer ihåg i alla fall), utan för att jag började tänka på hur jäkla mycket jag ligger efter i mina studieförberedelser inför höstterminen som börjar på måndag (imorgon!!!). Ångest ångest ÅNGEST!!! Måste plugga hela dagen idag, och det kommer ändå inte vara tillräckligt. Gaaaahh!!! Varför utsätter jag mig själv för detta?!
 
Nåväl. Jag har faktiskt redan hunnit plugga lite idag. Hm...eller vad vi nu ska kalla det. Har kollat på animeversionen av Sekaiichi Hatsukoi: Yokozawa Takafumi no Baai, som nu ÄNTLIGEN finns med engelsk text. Hängde faktiskt med lite i vad de sa (även om det gick jäääkligt snabbt!), men får väl erkänna att språkträning kanske inte var den främsta anledningen till att jag kollade... ;)
 
 
Igår var syrran och jag i Söderköping större delen av dagen, och deltog i Söderköpings Gästabud. :) Det var jätteroligt, jag blev alldeles exalterad av att se alla människor i medeltidskläder (även om Ångestmonstret gick bärsärkagång över att det var lite väl många människor, men syrran tog hand om mig och lugnade mig så det gick ganska bra) och höra medeltidsmusik och känna lukten från alla facklor. Blev superinspirerad att åka hem och skriva på Sherwood-romanen och börja sy min medeltidsklänning (men självklart orkade jag varken det ena eller det andra när jag kom hem igår kväll och idag har jag som sagt inte tid för något annat än japanskastudier). Det kommer absolut bli ett nytt besök på gästabudet nästa år (när det dessutom är jubileum) och troligen även på medeltidsveckan på Gotland. Medeltiden FTW! :)
 
Dansuppvisning, som blev avbruten av en riddarkortege.
 
Gycklargruppen Mareld var både skickliga och roliga. :)
 
Biljetter till tornerspelen införskaffade. :)
 
 
 
Arya & The Hound?! Hm...eller kanske inte (det är bara jag som är lite Game of Thrones-nördig). :P

Kommentarer

Tänker du skriva en kommentar?

Vad gullig du är! Jag blir jätteglad när jag får trevliga kommentarer.

Observera att alla kommentarer granskas innan publicering. Olämpliga kommentarer, såsom mobbning och spam, kommer inte att publiceras.Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback