Malin har landat på Gotland

Flygresan mellan Norrköping och Visby kändes riktigt mesig, jämfört med premiärflygningen till Kalifornien förra sommaren. :P Därmed inte sagt att jag var lugn och cool - jag var allmänt förvirrad på flygplatsen och när planet lyfte från marken kände jag mig fullkomligt skräckslagen.

Knappt hade vi hunnit upp ovanför molnen, förrän planet började sjunka igen. Lampan för säkerhetsbälten tändes och piloten sa något i högtalarna som jag inte kunde uppfatta över motorbullret. Jag var övertygad om att det blivit något allvarligt fel, att planet skulle störta ner i Östersjön och att vi skulle drunkna allihop. Uuuuuääähh, jag är inte redo att dö än, jag har inte levt färdigt, jag vill inte vill inte VILL INTE!!! :( :( :(

Strax därpå meddelade flygvärdinnan att vi nu börjat nedstigningen till Visby och att vi därför måste ta på oss säkerhetsbältena och stänga av mobilerna och så vidare.

Hm. När ska jag lära mig att sluta katastroftänka?! :P

Ja ja...nu ligger jag i alla fall tryggt i min hotellsäng på ett supergulligt litet hotell söder om Visby. Fick en skymt av Ringmuren och några tjejer i medeltidskläder och så hann jag in en snabbis på Ica i Visby, men det får bli mer av den staden en annan dag (när det inte är bråttom till anslutande buss). Nu ska jag sooova!

Kommentarer

Tänker du skriva en kommentar?

Vad gullig du är! Jag blir jätteglad när jag får trevliga kommentarer.

Observera att alla kommentarer granskas innan publicering. Olämpliga kommentarer, såsom mobbning och spam, kommer inte att publiceras.Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback