Fårhagar och tallar

Idag blev det en tur till Fårö. Insåg inte riktigt hur stor den ön är, tänkte att man enkelt skulle kunna promenera från färjeläget och upp till eventuella sevärdheter längre upp på ön (typ raukar och Ingmar Bergman), men se det gick ju inte alls. Så intrycket av Fårö blev typ...tallar och fårhagar och långa ensliga små vägar. :P Efter två timmars promenad i stekande sol utan att hitta något intressantare än just tallar och fårhagar fick det alltså bli en färjetur tillbaka till "fastlandet".
Sedan blev det lite loppisfyndande i Visby. Dagens skräll - jag hittade förstautgåvan av Astrid Lindgrens debutroman "Britt-Mari lättar sitt hjärta" för bara 10 kronor! :D Jag trodde att jag skulle svimma.

Tänkte avsluta dagen med ett bad i havet...men blåst och alger/tång/whatever-det-såg-jävligt-ofräscht-ut-i-alla-fall gjorde att det bara blev en barfotapromenad i sanden.Får se vad det blir imorgon, har inte riktigt planerat det än. Men det blir nog bra. :)

Kommentarer
Fröken Jenn

Jag pluggar just nu Astrid Lindgrens författarskap och läser väldigt mycket av hennes verk. Jag är så glad för din skull att du hittade den boken! ...och lite, lite avis. Men bara lite (Läs: JÄTTEMYCKET) =)

/Jenn

Svar: Är det kursen som ges vid Linnéuniversitetet? Den läste jag sommaren 2009. :D Har full förståelse för att du är "lite" avundsjuk. ;)
The Worrying Kind

2014-08-12 @ 21:36:49
URL: http://jennologi.wordpress.com
Per

Ni ser ut att ha det bra - så härligt! :-)

Svar: Jadå, vi har det jättebra. :)
The Worrying Kind

2014-08-12 @ 21:59:43
Fröken Jenn

Ja precis! Den är det =) Jag har råkat adoptera Linnéuniversitetet som "mitt" och pluggar litteratur och biblioteks- och informationsvetenskap där. Mycket läsning blir det <3

2014-08-13 @ 16:19:07
URL: http://jennologi.wordpress.com

Tänker du skriva en kommentar?

Vad gullig du är! Jag blir jätteglad när jag får trevliga kommentarer.

Observera att alla kommentarer granskas innan publicering. Olämpliga kommentarer, såsom mobbning och spam, kommer inte att publiceras.Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback